Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Per 5 april is Juliette van Noort gestart als coördinator bij Vrijwilligers Terminale Zorg. Wij zijn heel blij met haar komst. Juliette heeft er alweer een week opzitten, hieronder vertelt zij hoe zij haar eerste week heeft ervaren.

Afgelopen dinsdag ben ik gestart als Coördinator bij VTZ. Een mooie nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. En ik viel die dag gelijk met mijn neus in de boter! Na een warm welkom van Maud kon ik in de middag mee naar de scholingsbijeenkomst in de Lutherse Kerk. Dit was voor mij de best mogelijke eerste werkdag, want naast dat ik een inspirerende middag kon bijwonen heb ik gelijk gedreven vrijwilligers leren kennen. Verder heb ik de eerste dagen gebruikt om in te lezen en mijzelf wegwijs te maken.