Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Den Haag. In Den Haag zijn 185.000 vrijwilligers actief. Gemeente Den Haag en PEP Den Haag zijn heel trots op iedereen die zich vrijwillig inzet.

Iedere maand zet de gemeente Den Haag en PEP Den Haag vrijwilligers en organisaties nog eens extra in de spotlight door hun ervaringen en verhalen in beeld te brengen in een video en podcast. Onze vrijwilligers Corné vertelt in dit filmpje over zijn vrijwilligerswerk:

“Het is zwaar, maar het geeft extreem veel voldoening als je ziet wat je kan doen voor mensen die vaak een heel leven lang veel hebben betekend voor de maatschappij en die we als maatschappij geen aandacht meer geven op het moment dat ze de landing hebben ingezet.” – Corné Govaarts, Vrijwilligers Terminale Zorg