Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaring met Vrijwilligers Terminale zorg delen. Uw ervaring kan andere mensen helpen. U kunt een reactie achterlaten door uw naam en e-mailadres in te vullen. Alleen uw voornaam zal worden getoond.

 

Het is alweer bijna 3 maanden geleden dat mijn lieve vrouw is overleden. De drie maanden die ze in 2021 nog bij me was hebben jullie met het oppassen van  Jeannette en Evert op de tijden als ik weg moest, mijn vrouw heel veel rust gegeven. Het was jammer dat ze het steeds benauwder kreeg en het voor haar steeds zwaarder werd. Gelukkig is ze rustig ingeslapen en hoop ik dat ze er weinig van gemerkt heeft. Het is voor mij een groot gemis en verdriet nu ze er niet meer is want zij was mijn grote liefde.

ik wil Maud en de twee vrijwilligers ontzettend bedanken. Ook zij
hebben gezorgd dat mijn vrouw op een mens waardige wijze kon heen gaan.

Het is nu rustig na al die heftige dagen. Mijn vrouw is gecremeerd en bijgezet in het graf. Zo kan ik haar toch nog opzoeken!

Ik ga eindigen om jullie nogmaals te bedanken voor jullie mooie werk. Ik
zal het nooit vergeten de hulp en ondersteuning die jullie geboden
hebben. 

Kees

Zo blij met zulke mensen! Als wijkverpleegkundige maak ik hier regelmatig gebruik van. De vrijwilligers maken echt een verschil of iemand thuis kan sterven of niet. 

Shanice

Conny en Willeke zijn bij mijn moeder en vader langsgegaan. Zo dierbaar. Die moeten jullie vasthouden, het zijn schatjes!

Diny

Ik werk in het ziekenhuis en als het nodig is verwijs ik patiënten door die thuis willen overlijden. De coördinatoren reageren heel snel en maken echt een match tussen mensen die bij elkaar passen.

Anja

Had ik maar eerder geweten dat jullie er waren, het heeft ons heel veel rust gegeven. Zonder de vrijwilligers had ik het niet lang meer volgehouden.

Erik

Ik heb heel veel aan de vrijwilliger. Een luisterend oor. Zonder vooroordelen. Het is fijn als je je verhaal kwijt kan. Sommige dingen wil je niet delen met familie of bekenden. En dan is zo’n betrokken vrijwilliger echt uniek.

Yvonne

Het ging zo goed, ik kon lekker gaan slapen en mijn eigen ding doen. Echt geweldig, reuze bedankt.

Trees

Nogmaals heel erg veel dank voor de steun die mijn vrouw en ik van Vrijwilligers Terminale Zorg hebben mogen ondervinden; wij waren daar erg blij mee en we hebben de vrijwilligers erg gewaardeerd!

Adriaan

Jullie hebben echt goede vrijwilligers die passen in de terminale zorg. Ik heb kennis gemaakt met Ellen. Zij is een engel.

Izdihar

Bedankt, in deze korte maar soms ook heftige periode heb ik heel veel steun aan jullie gehad. Een luisterend oor en mensen die begrepen hoe het voor mij moest zijn. Lieve groetjes en geef Yvonne mijn groeten.

Anita

Heeft u goede ervaringen met Vrijwilligers Terminale Zorg, of wilt u een compliment maken aan onze vrijwilligers?
Vul hieronder uw naam, e-mailadres en bericht in en wij plaatsen het op de website.
Alvast bedankt!

Reactie voor gastenboek

5 + 10 =