Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaring met Vrijwilligers Terminale zorg delen. Uw ervaring kan andere mensen helpen. U kunt een reactie achterlaten door uw naam en e-mailadres in te vullen. Alleen uw voornaam zal worden getoond.

 

Jullie hebben echt goede vrijwilligers die passen in de terminale zorg. Ik heb kennis gemaakt met Ellen. Zij is een engel. 

Izdihar

Had ik maar eerder geweten dat jullie er waren, het heeft ons heel veel rust gegeven. Zonder de vrijwilligers had ik het niet lang meer volgehouden.

Erik

Zo blij met zulke mensen! Als wijkverpleegkundige maak ik hier regelmatig gebruik van. De vrijwilligers maken echt een verschil of iemand thuis kan sterven of niet. 

Shanice

Conny en Willeke zijn bij mijn moeder en vader langsgegaan. Zo dierbaar. Die moeten jullie vasthouden, het zijn schatjes!

Diny

Ik werk in het ziekenhuis en als het nodig is verwijs ik patiënten door die thuis willen overlijden. De coördinatoren reageren heel snel en maken echt een match tussen mensen die bij elkaar passen.

Anja

Ik heb heel veel aan de vrijwilliger. Een luisterend oor. Zonder vooroordelen. Het is fijn als je je verhaal kwijt kan. Sommige dingen wil je niet delen met familie of bekenden. En dan is zo’n betrokken vrijwilliger echt uniek.

Yvonne

Het ging zo goed, ik kon lekker gaan slapen en mijn eigen ding doen. Echt geweldig, reuze bedankt.

Trees

Nogmaals heel erg veel dank voor de steun die mijn vrouw en ik van Vrijwilligers Terminale Zorg hebben mogen ondervinden; wij waren daar erg blij mee en we hebben de vrijwilligers erg gewaardeerd!

Adriaan

Heeft u goede ervaringen met Vrijwilligers Terminale Zorg, of wilt u een compliment maken aan onze vrijwilligers?
Vul hieronder uw naam, e-mailadres en bericht in en wij plaatsen het op de website.
Alvast bedankt!

Reactie voor gastenboek

5 + 6 =