Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Tijd om onze vrijwilligers weer in het zonnetje te zetten. Gewoon omdat we zo trots op ze zijn!

Velen van hen zijn al meer dan 5 jaar vrijwilliger bij onze organisatie. Zo trouw, zo gedreven. Elke keer weer zetten zij zich voor de volle 100 procent in voor mensen in de laatste levensfase. Als blijk van waardering nodigden wij alle vrijwilligers uit voor een zomerbijeenkomst. We hebben elkaar beter leren kennen, een geweldig spelletje bingo gedaan, vrijwilligers in het zonnetje gezet en genoten van een heerlijke lunch bij Bistro Berg & Dal. We kijken terug op een geslaagde middag!

Vrijwilliger Tineke: “De inzet voor anderen tijdens de laatste levensfase is waar wij voor staan en gaan: “er zijn” voor de ander. Dat kan alleen, maar ook als je deel uitmaakt van een organisatie en een verbinding voelt met je collega vrijwilligers. Ik heb die positieve band heel sterk ervaren op ons Zomeruitje, een fijne bijeenkomst met veel betrokken mensen die aandacht voor elkaar hebben. Een prachtige zonnige dag op een leuke locatie, een goede opkomst, een goed verzorgde lunch en vooral veel verhalen voor en met elkaar. Dank bestuur, en Maud en Juliette en alle collega-vrijwilligers!