Werkgebied Den Haag, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg

Vrijwilligers in de terminale zorg. Weet jij wat je van ze kunt verwachten? Marion is fotograaf en legt een aantal werkzaamheden van onze vrijwilligers vast. Het belangrijkste is dat vrijwilligers ‘er zijn’. Ze zijn zo nabij als mogelijk en wenselijk is, kijken naar de toestand van de cliënt, letten op hoe het gaat, wat iemand nodig heeft of wenst. Ook kijken zij goed naar de mantelzorgers en wat zij nog aankunnen. Aan Marion de taak om dit mooie werk vast te leggen, want beelden zeggen meer dan woorden.

Ons streven is om bij drie verschillende ‘matches’ langs te gaan en meerdere foto’s te maken tijdens de inzet van een vrijwilliger. Hiervoor hebben de vrijwilliger, cliënt en mantelzorger uiteraard akkoord gegeven.

Heel veel dank aan alle mensen die hebben meegewerkt!